Colmore meubels kopen, eenvoudig en snel

Colmore is een grote leverancier van meubels en accessoires in Nederland. De collectie van Colmore wordt maar vanuit een bescheiden aantal verkooplocaties in ons land aangeboden. Door deze exclusiviteit zijn wij natuurlijk enorm trots dat wij tot een van die locaties behoren. Vooral op het gebied van accessoires kan je je hart ophalen in onze winkel als het gaat om Colmore producten.

Colmore meubels van de hoogste kwaliteit

Het assortiment van Colmore staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Bij Colmore weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. De ontwerpen van Colmore worden door critici als tijdloos en stijlvol bestempeld.

Altijd oog voor de laatste trends

Zoals Colmore ook op haar eigen website vertelt, zijn stylisten namens Colmore dagelijks bezig met de laatste trends. Inspiratie wordt van ver gehaald, getuige de wereldse ontwerpen die in het assortiment zijn opgenomen. De stylisten van Colmore hebben hun producten grofweg opgedeeld in vier categorieën:

De vier stijlen van Colmore meubels

Country Charm vertegenwoordigt de smaak en uitstraling van Noord-Amerika. Deze lijn wordt gekarakteriseerd door houten en andere natuurlijke materialen. Chalet chic geeft je het gevoel in een oud Oostenrijks ski-chalet te bevinden. Hier zijn koeienhuiden en hertengeweien niet bij weg te denken. Hampton Bay voert je langs de prachtige stranden van de Caribbean, met de zachte kleuren in drijfhouten elementen. New classic is de elegante London Look met veel staal en een luxueuze uitstraling.

Laat je adviseren in de winkel of neem contact op

Natuurlijk kan geen pen beschrijven wat wij willen dat jij voelt bij de collectie van Colmore. Om je de Colmore meubels echt te laten beleven, ontkom je niet aan een bezoek aan onze winkel. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om jouw smaak bijeen te brengen in een prachtig interieur. Meer vragen over Colmore of onze andere merken? Neem contact op door te bellen naar 0591-201181 of vul het contactformulier in.

 

Ook interessant:

Meubelzaak Hoogeveen | Richmond meubels Hoogeveen | J-line | Contact

© 2019 - 2023 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel