Colmore-meubels kopen

Wil je mooie Colmore-meubels kopen? De collectie van Colmore wordt maar vanuit een bescheiden aantal verkooplocaties in ons land aangeboden. Door deze exclusiviteit zijn wij bij My Meubel natuurlijk enorm trots dat wij in Emmen tot een van die locaties behoren. Vooral op het gebied van accessoires kan je je hart ophalen in onze winkel als het gaat om Colmore producten.

 

Bent je opzoek naar unieke meubels?

Neem dan contact met ons op!

 

Colmore-meubels van de hoogste kwaliteit kopen

Colmore-meubels staan bekend om hun hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de prijzen heel aantrekkelijk. Bij Colmore weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. De meubels van Colmore, die je bij ons kunt kopen, worden door critici als tijdloos en stijlvol bestempeld. Zoals Colmore ook op haar eigen website vertelt, zijn stylisten namens Colmore dagelijks bezig met de laatste trends. Inspiratie wordt van ver gehaald, getuige de wereldse ontwerpen die in het assortiment van onze meubelzaak nabij Hoogeveen zijn opgenomen.

De vier stijlen van Colmore-meubels

De stylisten van Colmore hebben hun producten grofweg opgedeeld in vier categorieën. Country Charm vertegenwoordigt de smaak en uitstraling van Noord-Amerika. Deze lijn wordt gekarakteriseerd door houten en andere natuurlijke materialen. Chalet chic geeft je het gevoel in een oud Oostenrijks ski-chalet te bevinden. Hier zijn koeienhuiden en hertengeweien niet bij weg te denken. Hampton Bay voert je langs de prachtige stranden van de Caribbean, met de zachte kleuren in drijfhouten elementen. New classic is de elegante London Look met veel staal en een luxueuze uitstraling.

Laat je adviseren in de winkel of neem contact op

Breng gerust een bezoek aan onze showroom om jouw favoriete Colmore-meubels in het echt te bekijken en te kopen. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om jouw smaak bijeen te brengen in een prachtig interieur. Heb je vragen over onze Colmore-meubels of de andere merken die je bij ons kunt kopen, zoals de meubels van Richmond? Bereik ons telefonisch via 0591-201181 of vul ons contactformulier in.

© 2019 - 2024 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel