J-line by Jolipa, dé trendsetter in interieur en decoratie

Passie voor interieur kent geen grenzen. Al van in het prille begin, in 1978, gingen ze steeds op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen over de hele wereld. Door hun passie voor decoratie en interieuraccessoires is J-line by Jolipa dé referentie geworden in interieur en decoratie. Daar zijn verschillende redenen voor.

J-line by Jolipa werd opgericht door de zussen Liliane en Chris, samen met hun partners. Als familiebedrijf hadden we steeds de vrijheid om onze smaak, intuïtie en gevoel te volgen. Aan die succesformule hebben we vandaag onze toonaangevende positie in de internationale decoratiebranche te danken. J-line by Jolipa voert producten uit naar maar liefst meer dan 100 landen.

Ondanks de grote groei is het familiale karakter tot op vandaag intact gebleven: ze staan nog steeds even dicht bij hun klanten en houden via internationale beurzen de vinger aan de pols. Ook vandaag blijft de tweede generatie de service hoog in het vaandel dragen. 
 

J-line, het merk van Jolipa

Vijftien jaar geleden schreven ze geschiedenis. Met hun eigen merk J-line gaven ze vorm aan hun passie voor woondecoratie, maar vooral aan heel veel inspiratie. 

Twee keer per jaar brengen ze een nieuwe, smaakmakende collectie uit. De lente-zomer en herfst-winter collecties weerspiegelen de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met het advies van professionele trendwatchers worden de volgende seizoenen steeds intensief voorbereid.

In het uitgebreide assortiment van 8000 artikelen vind je een brede waaier productcategorieën: meubels, decoratie, verlichting, tuinaccessoires, ...

Alle mogelijke stijlen zijn vertegenwoordigd: van klassiek, modern, vintage, industrieel, exotisch tot barok. 

© 2019 - 2024 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel