✓ Stijlvolle merken 

✓ Sfeervolle showroom 

✓ Gespecialiseerde stylisten

 

Stijlvolle meubelzaak nabij Hoogeveen

Ben je op zoek naar een meubelzaak nabij Hoogeveen voor afzonderlijke meubels? Dan ben je bij My Meubel in Emmen op de juiste plaats. Topnamen als Colmore en Richmond zijn slechts enkele voorbeelden van hoogwaardige meubel- en accessoiremerken die wij verkopen. Winkelen bij onze meubelwinkel in Hoogeveen is een beleving.

 

Bent je opzoek naar unieke meubels?

Neem dan contact met ons op!

 

Onze meubelzaak is een ware woonbeleving

Bij onze meubelwinkel geloven we er sterk in een complete woonbeleving in plaats van losse producten. Je vindt bij onze meubelzaak in Emmen een combinatie van de leukste woontrends van het moment. Wij combineren daaromin de showroom de leukste trends van het moment. Klassiek, industrieel of een mix van beiden? Zolang er samenhang tussen de verschillende meubels en accessoires zit zijn wij tevreden.

Hoe zou je jouw smaak omschrijven?

Welke elementen bepalen jouw smaak? Is het kleur of is het gevoel voor ruimte? Smaak is een lastig thema en heel lastig om uit te leggen. Kom daarom gewoon eens vrijblijvend inspiratie opdoen in onze meubelzaak. De specialisten van onze meubelwinkel helpen je graag om je een idee te geven van wat bij jou past en wat niet. Wat jouw smaak ook is, je vindt bij ons prachtige woonaccessoires die passen in jouw interieur. Je zorgt bijvoorbeeld voor een landelijke sfeer met een prachtig tapijt van Van Buren.

Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor leuke acties

Regelmatig hebben wij leuke acties waarbij jij flinke kortingen en cadeaus kunt winnen. Houd daarom onze website en social mediakanalen goed in gaten. Voor Facebook https://www.facebook.com/mymeubelemmen en Instagram @mymeubelemmen.

Kom eens gezellig langs bij onze meubelwinkel

Als je werkt met de meest hoogwaardige producten, dan moet je er wel iets over kunnen vertellen. De stylisten van onze meubelzaak zijn opgeleid om jou van a tot z te begeleiden in het samenstellen van jouw droominterieur. Je kunt ze alles vragen en desgewenst combineren zij al wat meubels voor je. Wij geven je een gratis tip: neem een paar foto’s van je woning mee naar onze showroom. Zo kunnen de adviseurs van onze meubelwinkel nog beter inschatten wat mooi werkt in jouw woning. Heb je vragen? Neem contact op door te bellen naar 0591-201181 of vul ons contactformulier in.

© 2019 - 2024 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel