✓ Hoge kwaliteit meubels 

✓ Jaarlijks nieuwe frisse aanvulling 

✓ Ruim assortiment

 

Meubelzaak in Nieuw Amsterdam voor goede wooninspiratie?

Ben je op zoek naar een meubelzaak in de buurt van Nieuw Amsterdam waar je naar hartenlust ideeën kunt opdoen voor jouw nieuwe interieur? Bij My Meubel werken we niet alleen met de hipste merken op het gebied van lifestyle, onze stylisten zijn de beste in hun vak. Kom gerust eens langs in onze prachtige showroom.

 

Bent je opzoek naar unieke meubels?

Neem dan contact met ons op!

 

De meubelzaak van Nieuw Amsterdam en omstreken

My Meubel is bekend in de regio van Nieuw Amsterdam en daar zijn we trots op. Daar heeft jarenlang hard werk voor gezorgd. Wij onderscheiden ons in de mate waarin wij er voor jou en jouw woonwensen zijn. We luisteren goed naar wat jou inspireert en hoe we dit kunnen projecteren op jouw woninginrichting. Hou jij van klassiek, van modern of heb je een complete eigen stijl?

Industrieel vermengd met klassiek, de trend van dit moment

Je kunt de woonmagazines erop naslaan, industrieel is het helemaal. En dat al vanaf 2000, toen deze stijl in opkomst kwam. Anno nu is er een nieuwe ontwikkeling aan de gang die veel succes heeft: De combinatie industrieel met klassiek. Kijk maar eens hoeveel brocante winkels er tegenwoordig zijn. Een design met een strakke betonnen vloer, scheepstouw en staal, én een klassieke wandklok die oma vroeger had staan. Natuurlijk is deze trend niet aan ons voorbijgegaan. Laat ons je adviseren over hoe je deze elementen succesvol combineert.

Geen 13 in een dozijn interieur bij deze meubelzaak nabij Nieuw Amsterdam

Wij begrijpen als geen ander dat geen interieur hetzelfde is. Dat moeten we ook zeker niet willen. Vaak vinden we het al verschrikkelijk als een collega dezelfde jas heeft. Dat geldt natuurlijk ook voor meubels en accessoires. De collecties waarmee wij werken bestaan zeker niet uit massaproducten. De kans dat je iemand in jouw omgeving op bezoek krijgt die eenzelfde meubel of accessoire thuis heeft, is dan ook nihil. Heb je toch vragen over onze collecties? Neem contact op door te bellen naar 0591-201181 of vul het contactformulier in.

 

Ook interessant:

Meubelzaak Emmen | Woonaccessoires Emmen | Van Buren | Contact

 

© 2019 - 2023 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel