✓ Stijlvolle merken 

✓ Sfeervolle showroom 

✓ Gespecialiseerde stylisten

 

Meubelzaak in Nieuw-Amsterdam

Ben je op zoek naar een meubelzaak in de buurt van Nieuw-Amsterdam, waar je naar hartenlust ideeën kunt opdoen voor jouw nieuwe interieur? Bij My Meubel in Emmen vind je stijlvolle meubels van hoogwaardige merken. Onze stylisten geven je graag persoonlijk interieuradvies om jouw interieur compleet te maken.

 

Bent je opzoek naar unieke meubels?

Neem dan contact met ons op!

 

Je vindt alles voor je interieur in onze meubelzaak

My Meubel is bekend in de regio van Nieuw Amsterdam en daar zijn we trots op. Daar heeft jarenlang hard werk voor gezorgd. Wij onderscheiden ons in de mate waarin wij er voor jou en jouw woonwensen zijn. We luisteren goed naar wat jou inspireert en hoe we dit kunnen projecteren op jouw woninginrichting. Hou jij van klassiek, van modern of heb je een complete eigen stijl?

Industrieel vermengd met klassiek, de trend van dit moment

Onze meubelzaak in Emmen is erg bekend in de omgeving van Nieuw-Amsterdam en daar zijn we trots op. Daar heeft jarenlang hard werk voor gezorgd. Wij onderscheiden ons in de mate waarin wij er voor jou en jouw woonwensen zijn. We luisteren goed naar wat jou inspireert en hoe we dit kunnen projecteren op jouw woninginrichting. Houd jij van klassiek, modern of heb je een complete eigen stijl? Je vindt bij ons altijd meubels en de mooiste woonaccessoires die bij jouw stijl passen. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en helpen jou bij het vinden van de mooiste items voor jouw interieur. Je kunt bij ons terecht van hoogwaardige meubels van topmerken, zoals:

Ontdek de unieke producten in onze collectie

Wij begrijpen als geen ander dat geen interieur hetzelfde is. De collecties waarmee wij in onze meubelzaak werken bestaan zeker niet uit massaproducten. De kans dat je iemand in jouw omgeving op bezoek krijgt die eenzelfde meubel of accessoire thuis heeft, is dan ook nihil. Heb je vragen over onze collecties? Stuur ons jouw vragen via ons contactformulier of bel ons via 0591-201181.

© 2019 - 2024 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel