Bocx Interiors

Zoals Bocx Interiors zelf ook aangeeft, is er niets lekkerder dan ontspannen thuiskomen. In de wetenschap dat jouw woning lekker opgeruimd is en van alle gemakken voorzien. Dat ontspannen gevoel heeft Bocx met haar meubels in de praktijk gebracht. Elegante designmeubelen, die functioneel en prettig zijn. Je vindt verschillende meubels van Bocx bij My Meubel, dé meubelzaak van Emmen.

 

Bent je opzoek naar unieke meubels?

Neem dan contact met ons op!

 

Bocx Interiors staat voor kwaliteit en zitcomfort

De collectie van Bocx Interiors is slim samengesteld, met het idee dat alle objecten op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk in te passen zijn in een bestaand interieur. Je kunt zelf eenvoudig sfeer in huis halen met de objecten van Bocx die je bij onze meubelwinkel koopt, door te combineren, variëren en creëren. Bocx blijft zich als meubelmerk ieder jaar weer vernieuwen. Door gericht binnen de markt te zoeken, worden specifieke wensen van klanten uitgevraagd. Bocx is een voorloper op het gebied van zitmeubelen en je vindt de mooiste exemplaren in onze meubelwinkel. Naast banken vind je in de collectie van onze meubelzaak ook barbrukken, stoelen, hockers en fauteuls van Bocx Interiors.

Lekker experimenteren met de meubels van Bocx Interiors

De meubels van Bocx Interiors, die je koopt bij onze meubelwinkel, nodigen echt uit om te experimenteren. Kies je bijvoorbeeld voor een (kunst-)leren bank? Dan kan je deze leuk combineren met een fluweel gestoffeerde faueteul van Bocx uit het aanbod van onze meubelwinkel. Dat is ook het leuke van onze meubelzaak, we helpen je om dit soort afwegingen te maken wanneer je op zoek bent naar Bocx meubels nabij Hoogeveen. We schuiven lekker met banken en stoelen, totdat jij de perfecte samenstelling vindt. Daarna maak je jouw interieur helemaal af met de diverse woonaccessoires uit ons assortiment.

Vraag advies aan onze uitstekende adviseurs

In onze winkel lopen dagelijks stylisten rond die jou helpen met het samenstellen van jouw interieur. Je kan ze alles vragen en zij denken altijd met je mee. Over de meubels van Bocx Interiors weten zij natuurlijk zeer veel. My Meubel is dan ook zo trots dat het dé Bocx meubelzaak van Emmen en omgeving is. De echte beleving van Bocx Interiors heb je pas als je het ervaart. Kom daarom gezellig langs bij ons in de winkel. Heb je een vraag die je niet per se in de winkel hoeft te stellen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0591-201181.

© 2019 - 2024 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel