Bocx interiors: dat is lekker thuiskomen

Zoals Bocx interiors zelf ook aangeeft, is er niets lekkerder dan ontspannen thuiskomen. In de wetenschap dat jouw woning lekker opgeruimd is en van alle gemakken voorzien. Dat ontspannen gevoel heeft Bocx met haar meubels in de praktijk gebracht. Elegante designmeubelen, die functioneel en prettig zijn.

Bocx Interiors staat voor kwaliteit en zitcomfort

De collectie van Bocx interiors is slim samengesteld, met het idee dat alle objecten op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk in te passen zijn in een bestaand interieur. Je kunt zelf eenvoudig sfeer in huis halen met de objecten van de Bocx meubelwinkel, door te combineren, variëren en creëren.

Bocx meubels vervelen nooit

Bocx blijft zich als meubelzaak ieder jaar weer vernieuwen. Door gericht binnen de markt te zoeken worden specifieke wensen van klanten uitgevraagd. Op deze manier weet Bocx altijd wat de klant wil. Bocx is als meubelwinkel een voorloper op het gebied van zitmeubelen. Naast banken kent de collectie van Bocx ook barbrukken, stoelen, hockers en fauteuls.

Lekker experimenteren met de vele mogelijkheden van Bocx Interiors

Bocx interiors nodigt echt uit om te experimenteren met de objecten. Kies je bijvoorbeeld voor een (kunst-)leren bank? Us het dan leuk om een met fluweel gestoffeerde fauteuil erbij te zetten? En als je al weet dat je een knalgroene muur in je zithoek wil hebben, kan dan alleen nog een zwarte en witte bank erbij? Of is het misschien ook mogelijk om een afwijkende kleur te kiezen? Dat is ook het leuke van onze winkel, we helpen je om dit soort afwegingen te maken. We gaan lekker schuiven met banken en stoelen, totdat jij de perfecte samenstelling ziet.

Vraag het aan onze uitstekende adviseurs

In onze winkel lopen dagelijks stylisten rond die jou helpen met het samenstellen van jouw interieur. Je kan ze alles vragen en zij denken altijd met je mee. Over Bocx Interior weten zij natuurlijk zeer veel. My Meubel is dan ook zo trots dat het dé Bocx meubelzaak van Emmen en omgeving is.

 

Kom gezellig langs in de winkel of neem contact met ons op

De echte beleving van Bocx Interior heb je pas als je het ervaart. Kom daarom gezellig langs bij ons in de winkel. Heb je een vraag die je niet per se in de winkel hoeft te stellen? Neem contact op door te bellen naar 0591-201181 of vul het contactformulier in.

 

 

Ook interessant:

Teunnissen meubels | Meubels Hoogeveen | Saunaco | Contact

© 2019 - 2023 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel