Er zijn veel dingen belangrijk in het leven, één daarvan is thuiskomen.
Een plek waar je jezelf kan zijn en tot rust kunt komen.
Dat thuisgevoel creëer je onder andere met een inrichting die bij je past.

Bocx Interiors staat voor heerlijk zitten en relaxen.
Ze hebben de collectie zo samengesteld dat alle meubels onderling naadloos op elkaar aansluiten, maar ook afzonderlijk van elkaar prima passen in een bestaand interieur.
Met de meubelen van Bocx Interiors kun je prima variëren, creëren en combineren en dat alles naar eigen smaak.

Hoe u Bocx Interiors ook gebruikt, wij hopen vooral dat u met onze collectie een sfeer creëert waar u zich in thuis voelt.

Bocx probeert jaarlijks met een nieuwe en frisse aanvulling te komen. Een collectie die ze afstemmen op de vraag van hun klanten en hun eigen ideeën. Zo bestaat de collectie uit banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, barkrukken en barstoelen.

Aan de hand van verlichting, de meubellijn en diverse woonaccessoires willen wij u, bij My Meubel, laten zien wat de mogelijkheden zijn. De collectie is te gebruiken in verschillende woonstijlen bijvoorbeeld in een strak, modern, klassiek of een landelijk interieur.
De banken, fauteuils,eetkamerstoelen, barstoelen en barkrukken zijn bekleed met kwalitatief mooie stoffen en rijke kleuren.

We hebben in de winkel een uitgebreide stalen collectie.
De meubelen worden met de hand vervaardigd door ambachtslieden, die met liefde voor het vak de beste Bocx Interiors zitmeubelen maken.

Alle meubelen worden gemaakt met de beste vullingen en met top kwaliteit rompen, die garant staan voor jarenlang zit- en leefplezier. Voor meer ideeën kom gerust langs bij ons in de winkel.

© 2019 - 2021 My Meubel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel